Er dette slutten på en koselig tid?

Amming…. en følelsessmessig rullebane!
Det var en ting jeg hadde bestemt meg for når vi skukke få barn nr 2, og det var at jeg skulle amme lenger enn første gang. Og ammingen har stort sett gått veldig bra. Har hatt mye melk, og første 2 mnd gikk vel stort sett uten problem. Eneste som var problemet var at det kom så fort at gutten slet med å svelge unna.
Men så kom forkjølelse, ikke bare en, men 2. Både på meg og gutten. Og itillegg så dukket de to første tennene opp.. Da ble ammingen et stort problem, og det var like før jeg ga opp. Ble så sliten. Og med en 5 åring i tillegg som krever sitt, så var det fristende å gi seg. Men så kom ammingen seg litt etter litt, og jeg tenkte at dette blir bra. Men føler at jeg har ikke hatt så mye spreng som jeg hadde tidligere. Så produksjonen gikk nok litt ned. Men for all del, gutten har vært fornøyd og lagt på seg det han skulle.
Vi begynte òg å gi han en liten flaske med mme om kvelden itillegg til pupp, så han skulle finne roen og komme inn i kveldsrutine. Det gikk veldig bra, gutten begynte å legge seg mellom 7 og 8.
Men nå vil han plutselig ikke ha pupp på dagtid. Ligger bare og kaver og drar i puppen. Om det er for at jeg fikk tette melkeganger 2 ganger på en halv uke på samme puppen vet jeg ikke, men muligheten er jo der.
Fredag var det bare en kamp hele dagen, lørdagen så prøvde jeg (til nesten hvert måltid) å tilby han puppen først men han ville ikke ta den. Så da ble det flaske, og den slukte han. Så sulten var han!
Jeg har litt vanskelig for å akseptere at det har blitt sånn, men det viktigste er at gutten er mett og fornøyd. Og han har ingen problem med å ta flasken. Men jeg hadde håpet jeg fikk amme til han var 6 mnd… så at jeg nå ufrivillig må begynne å delamme er litt tungt.

Føler meg ikke ferdig med ammingen, og håper at det snur og han vil ha puppen på dagen også. Tviler egentlig, men håper litt….
Han har også begynt å få smake litt grøt, og det likte han!!! Helt vill når vi setter han i stolen og han ser skjeen med grøt.

Så får vi se hvor det går med ammingen, foreløbig tar han den når han våkner om kvelden og om natten.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg