Den natta vi trodde babyen kom

Ja da har vi fått oss et døgn på sykehuset.
Det begynte med at jeg natt til mandag fikk rier i 1 tiden. De ble værre og værre, og de kom med 2 til 5 minutts mellomrom. Så etter 2 1/2 time så vekte jeg mannen og ringte fødeavdelingen. De ville jeg skulle komme inn med en gang. Så da var det å finne barnevakt & hundevakt midt på natten, og det er min mamma det. Hun stiller opp som alltid ❤
Hun leverte mini i bhg, og tok med seg hunden hjem. Mini ble hentet av farmoren i bhg og bodde hos henne.
På sykehuset ble jeg undersøkt, hadde 3 cm åpning og alt ble gjort klart for å sette epidural når riene ble regelmessige.
Men kl 10.30 så stoppet riene opp, og kom ikke igjen før etter mange timer. Gikk oss en lang tur, og gikk trapper for å se om det hjalp.

Vi kunne ikke okkupere fødestuen siden det stoppet opp med oss, så vi fikk oss et rom så vi fikk sove litt å slappe av skikkelig.

Riene kom nå og da, men det var ikke som tidligere. Ble undersøkt igjen, og vi fant ut vi skulle ta oss en tur på shopping for å få tiden til å gå. Spise middag og slappe av. Og de 2 timene vi var borte fra sykehuse så kom riene hver 10 og 20 minutt.
Ny undersøkelse når vi kom tilbake til sykehuset, men ingen fremgang. Vi bestemte oss for at vi skulle bli der natten over itilfelle det skulle skje noe.
Men riene stoppet etter kl 22.30, og har ikke kjent noe etter det.
Så etter frokost ble jeg undersøkt, og fikk velge om vi skulle dra hjem eller være der lenger. Vi valgte å dra hjem. Og fikk da beskjed om at når vannet går så må vi ringe føden og si fra så skal jeg få sykebil. For jeg fødte ganske fort (mente de) med første mann og med andre kan det gå enda raskere.

Så da sitter vi her da… hjemme.. med baby’en fortsatt i magen… utrolig kjipt! En skikkelig nedtur!
Er trett og sliten, og har et veldig vondt bekken etter alle gåturene vi hadde igår. Så nå blir det sofa og strikk, og vente på at det skal skje noe. Håper virkelig vi slipper å vente i 2 uker eller mer før lillegutten vår kommer…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg