Hello uke 37

Da var du her, du som har vært så fjern. Men nå uke 37, nå er du her ENDELIG!!
En milepæl.
Om babyen kommer nå så gjør det ingen verdens ting!
3 uker igjen.
Har lengtet etter å kunne si det!

Var med jordmor igår, alt var bare bra. Men hun var usikker på leie, men det skal sjekkes ut imorgen.
Var på UL i uke 32, og da låg han med hode opp. Så vi fikk en ny UL nå i uke 37 for å se om han har snudd seg og festet seg med hodet ned. Om han ikke har gjort det skal de prøve å snu han. Usikker på om det blir gjort imorgen eller om vi får ny time til det. Er så spent. Har aldri vært urolig før en UL før, men kjenner jeg er det nå…

Har begynt å tenke på om det ikke går å snu han om han ligger i seteleie. Da vil vi gå for planlagt keisersnitt, orker ikke tanken på at fødselen begynner også blir det hastekeisersnitt i siste time, lr at de sliter med å få hodet ut på slutten. For har resten av kroppen komt ut, da må hodet ut fort pga navlestrengen ligger i klem. Og jeg kjenner meg selv, og jeg vet at jeg hadde blitt veldig stresset da.
Men… vi får se imorgen hvordan han ligger. Kansje vi har en skikkelig luring inni magehuset som ligger kjempefint langt ned i bekkenet 😉 Det er ihvertfall noe som presser i bekkenet, har mye stikninger nedover så det er såvidt jeg klarer å gå innimellom….

Er veldig klar for å bli ferdig med svangerskapet. Kjekt å få være så heldig å få være gravid, men at det er så fantastisk hele tiden det er det ikke. Mulig jeg har denne innstillingen for jeg har vært plaget med noe siden begynnelsen. Hadde det sånn sist gang også. Lengter etter å få tilbake kroppen min å få bevege meg sånn jeg vil.
Førstemann kom 1 uke før termin, så spent på hvilken uke denne krabaten kommer i 😉

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg